Tea Tairović
Foto: Alo/Alo

Tea Tairović sinoć je održala koncert u Nišu, a južnjačku publiku je bacila u trans.

Za koncert se tražila karta više, a sportska dvorana "Čair" primila je više od 6.000 ljudi, pa je samim tim postala tesna za sve Teine fanove.

U svom prepoznatljivom stilu Tea je uz ovacije i aplauz izašla na binu, a nastup je započela svojim najvećim hitom.  

Tea se nakon koncerta oglasila za naš dnevni list i otkrila prve utiske. Na početku razgovora pevačica nam je otkrila kako je savladala tremu.

- Popila sam jedan džin tonik. Iako mi nije praksa da konzumiram alkohol na koncertima, ovaj mi je baš prijao – rekla nam je Tea, pa dodala:

- Uvek imam tremu, a čini mi se da je sve krenulo od prvog koncerta na Tašmajdanu. Tada sam imala neverovatan napad adrenalina i od tada je trema neizostavna na svakom koncertu. To me uglavnom stigne dva minuta pred početak.

"Izgledala sam kao pokislo kuče" 

Publika je neumorno ispratila ceo koncert, a Tea nije krila oduševljenje energijom koja je vladala Čairom.

- Reakcija publike na koncertima mi najviše znači. Oni su tu zbog mene i ja sam tu zbog njih, razmena energije među nama je osnova moje karijere. Upravo to mi daje elan i adrenalin, a to je jedino što mi je potrebno na bini. Nisam se iznenadila jer poznajem južnjačku publiku. Iako dugo nisam bila u ovom gradu, aktivno sam se spremala za Čair. Mislim da nema potrebe da pričam koliko sam sebe uložila u ovo jer sam ostavila litre znoja na bini, frizura mi se raspala i izgledala sam kao pokislo kuče – rekla nam je Tea kroz smeh.

Alo!/N.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading