Aldina Bajić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bosansku pevačicu Aldinu Bajić navodno je pretukao suprug, muzičar Adisu Ciguri, prenose bosanski mediji. 

Bračni par je u poslednjem periodu navodno počeo da otkazuje nastupe, a jedan vlasnik kluba u Nemačkoj, kako se navodi, dobio je poruku od brata Adisa Cigure da se nastup odlaže jer Aldina nije dobro, a se Adis nalazi u zatvoru u Zenici. 

Nekoliko dana nakon toga, njihova redakcija navodno je dobila stravičan video zapis koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para, ali ga zbog surovosti i sadržaja koji led krv u žilama i iz poštovanja prema žrtvi nisu objavili.

Na tom snimku se navodno vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku, pored nje čuči njen suprug. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje snažno da je udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom u glavu. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.  

Dobio zabranu prilaska 

Aldina se nakon ovih navoda nije javljala na telefon.

"Naj portal" navodi da je Aldina Bajić 24 sata pod negom lekara i pod jakim medikamentima, a navodi se i to da je nakon brutalnog prebijanja pevačica bila više od dva sata van svesti.

Adis, kako se navodi, ima zabranu prilaska njegovoj još uvek zakonskoj suprugi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje, a onda i podela imovine, piše pomenuti portal.

Alo!/ Naj portal

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading