MILAN I SANDRA KALINIĆ POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD Zvanično stavili tačku na brak, ovo su novi detalji
Foto: Alo/Printscreen

Milan Kalinić i njegova supruga Sandra zvanično su potpisali papire za razvod, tvrde domaći mediji. 

Kako se navodi, doskorašnji supružnici zvanično su se razveli još pre nekoliko meseci.

Milan i Sandra su navodno doneli odluku da stave tačku na ljubav nakon 18 godina braka, a sve su brzo rešili sa svojim advokatima.

Nakon toga, Kalinić je napustio porodični dom, dok redovno dolazi tu po decu, tvrde komšije. 

Podsetimo, nakon vesti o razvodu ubrzo su počele gradske priče da je Sandra našla drugog partnera, te da nije dugo samovala.

"Sandra mi ništa ne zamera"

Podsetimo, Kalinić je svojevremeno javno govorio o Sandri. 

- Da li sam strog roditelj? Pa, kako se uzme. Bavim se decom ozbiljno, a to podrazumeva i strogoću kad treba i nežnost i ljubav. Supruga je stroža, definitivno. Uvek mora neko da bude "bad cop" (loš policajac). Ocene mi nisu bitne, važno mi je da mi deca izrastu u poštene ljude, u ispravne ličnosti. Znanje dođe... - rekao je jednom prilikom Milan, koji je poslednjih godina u nikad boljoj formi.

- Moja supruga je navikla na moje treninge, ona živi sa tim već 20 godina. To joj je najnormalnija stvar. Sandra mi ništa ne zamera. Ne... Vrlo malo toga. A ja njoj? Ja njoj gotovo ništa - istakao je on, pa otkrio postoji li tajna uspešnog braka.

- Sve je to individualno, ne mogu ja o tome da pričam nekome... To su sve individualne stvari - rekao je Milan, uz dubok uzdah.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading