Goca Tržan
Foto: Printscreen/Printscreen You tube

Goca Tržan, nakon razvoda od Ivana Marinkovića, s kojim ima ćerku Lenu, uplovila je u brak sa bubnjarom Rašom Novakovićem.

Nedavno je iskreno govorila o tome koliko je njen drugi suprug preuzeo odgovornosti stupivši u brak s njom.

Goca je naglasila da je Raša, uprkos svim izazovima, prihvatio sve obaveze koje dolaze uz brak sa ženom koja je već majka, i da se na njega može osloniti u svakom trenutku.

- Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom koja ima dete je više nego hrabar muškarac. Zašto? Zato što ti u taj brak ne dovodiš samo dete nego dovodiš i bivšeg muža, i bivšu svekrvu, i bivšu familiju, a ja, kao Goca Tržan, nisam donela samo to nego sam donela i medijske budalaštine - istakla je pevačica u podkastu “Sada i ovde” .

- Taj čovek mene očito toliko voli i toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući. Ne operem mu noge, ali mu izmasiram stopala ponekad kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kući da ga ja nisam sačekala bez obzira koliko je sati. Čak i ako zaspim jer čujem da je kasno i da je došao, ja ustanem da ga pitam da li je umoran ili gladan - dodala je Goca za Hajp televiziju.

Goca Tržan godinama je u skladnom braku sa 15 godina mlađim Rašom Novakovićem.

Njihova romansa počela je kada je Raša postao deo njenog benda. On je godinama radio kao bubnjar, a zahvaljujući zajedničkim svirkama bračni par se i upoznao.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading