Adis Cigura
Foto: Printscreen/Instagram

Vest je da BiH muzičar Adis Cigura krvnički prebio svoju ženu Aldinu Bajić nikog nije ostavila ravnodušnim pogotovo kada živimo u vreme kada je nasilje nad ženama u celom regionu u porastu.

Kako navode tamošnji mediji, on je snimak na kom se vidi da je divljački prebija, ostavljao u komentarima na Fejsbuku i hvalio se time, pa samim tim taj sramni čin ima još dublju tragediju.

 

https://www.instagram.com/p/DAHGUkNxhA_/

 

On je Fejsbuk profilu stranice Muzičari i pjevači u BiH ostavio svoju biografiju, a vredi napomenuti i da je njegova žena, koju je prebio, u intervjuima često pričala da su upravo on i njen sin njena najveća podrška.

Aldina Bajić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Rođen 19.02.1983. godine u Sarajevu. Iz porodice sam muzičara otac Zehrid Cigura se tada profesionalno bavio muzikom tako je i mene 1997. godine počeo učiti prve korake u muzici. 1998. godine sam upisao Srednju muzičku školu u Sarajevu gde završavam, 2002. godine u tom periodu školovanja svirao sam po tada poznatim lokalima i sa poznatim pevačima gde 2007. upoznajem srećom ili nesrećom sam ne znam Šerifa Konjevića gde provodim 10 godina sa njim po svim mogućim koncertima po celom svetu.. Od 2017. sviram i radim sa mlađim pevačima i naravno uživam bez stresa.. - stoji u Adisovoj biografiji, a kako se vidi na fotografijama po društvenim mrežama, on je svirao klavijature, piše Telegraf.

Njegov otac koji ga je i uveo u muzički svet je harmonikaš. Pojavio se i u Aldininom spotu za pesmu "Neka" iz 2023. godine.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading