Saša Popović
Foto: Printscreen/Printscreen/PaparazzoLov

Saša Popović u poslednje vreme bori se sa lošim zdravstvenim stanjem. 

Kako su istakle njegove kolege sa Granda, kreativni direktor je upravo zbog toga odsutan sa snimanja emisija popularnog muzičkog takmičenja čiji je idejni tvorac. 

Rada Manojlović poslala je poruku Popoviću nakon što je saznala da je bolestan.

Rada Manojlović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam zvala Sašu, poslala sam mu poruku, uvek mi je čestitao ili kad izbacim pesmu ili kad bude naša emisija najgledanija. Bio je ponosan na mene, nikad ne mogu da zaboravim kad me je posle, jednog spota zagrlio i rekao: "Rado, vidi kakvu smo zvezdu napravili od tebe!''. On je mene iščupao iz toga gde sam bila, on je mene od samog starta podržavao, pomagao mi sa Suzanom oko garderobe i svega. Poslala sam mu poruku i poželela brz oporavak, rekla sam mu da svi naši zajednički momenti treba da posluže da se on oporavi i da je to najmanje što možemo - poručila je pevačica za "Premijeru".

Suzana: "Za sada ne mogu ništa da vam kažem"

Tokom Popovićevog boravka u bolnici, oglasila se njegova supruga, Suzana Jovanović koja nije želela da daje više informacija. 

- Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost - bila je kratka Suzana Jovanović.

Podsetimo, Saša Popović pre nekoliko dana uhvaćen je ispred Granda nakon izlaska iz bolnice, a OVDE možete pogledati kako ona sada izgleda. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading