Marija i Jovana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Jovana Pajić je burno odreagovala na uvredljivi komentar koji je osvanuo ispod objave na njenom Instagram profilu.

Naime, jedna korisnica pomenute društvene mreže je pevačicu otvoreno uvredila u komentaru. 

"Spodobo jedna", glasio je komentar na koji je Pajićeva ubrzo odgovorila.

"Halo, policija. Ljiki je uzrujana mojim postojanjem. Šta da radimo? Da li da se operišem da joj bude bolje, ili da uvodimo neke kazne, ili da otvaramo duševne bolnice?" - napisala je Jovana vidno ironično, a zatim nastavila nastavila: 

"Imamo mnogo takvih ljudi. Instagram je odavno klozetska šolja koja je igralište za unesrećene, bolesne, zle, ljubomorne, zavidne i zarobljene u sopstvenom malom životu. Ništa novo nisam rekla, svi to znamo. To je mali uzrok velikog broja neregistrovanih umobolnika, ono što me frapira je broj istih", zaključila je pevačica.   

Otvoreno govorila o razvodu

Podsetimo, Jovana je nedavno otvoreno pričala o razvodu od kolege Aleksandra Cvetkovića.

- Nisam se udala da bih se razvela. Nisam to želela, pa mi je to bio nekako životni poraz. Pitala sam se da li je moguće da ja to ne mogu da održim... A zapravo, shvatam da venem - rekla je tada Jovana, pa dodala: 

- Shvatam da su sve veće i veće razlike između nas, da je nerazumevanje postalo nepremostivo, da tu više nikog ne čuje, da se mi samo nadjačavamo, da umanjujemo osećanja onog drugog... I onda se na kraju zapitam ko sam tu ja? Šta ja mislim ustvari? Možda ja i ne osećam ovo što osećam - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading