Dragan Kojić
Foto: Alo/Alo

Dragan Kojić Keba danas je došao na snimanje emisije "Zvezde Granda," kao zamena za pevačicu Snežanu Đurišić, koja nije mogla da prisustvuje zbog večerašnjeg koncerta.

Međutim, čim je stigao ispred studija na Košutnjaku, Keba je izazvao haos.

Doneo je bocu alkohola fotografu Zoranu Kuzmanoviću, poznatom kao Munja, ali je došlo do nesporazuma kada se Munja našalio da je flaša već otvorena i da ne želi da prihvati poklon.

Ova šala razbesnela je Kebu, što je dodatno podiglo tenzije na setu.

- Evo čime podmićuješ fotografe. Pa, ovo je otvoreno, gledaj. Pa ti si, Kebo, genije. Ko zna šta si sipao ovde - rekao je Munja.

- Daj to ovamo! Je l nećeš? Onda čekaj još 25 godina. Sram te bilo. Munjo, hoćeš li ili nećeš? Dobro, ne moraš - beseo je pevač, pa objasnio zbog čega je doneo alkohol. 

- Munja, to je doajen. Znamo se 35 godina. Ovo sam mu kupio pre 25 godina i probao sam pre 15 godina. I on meni kaže donesi i ja doneo i on sada ne veruje da je to to - rekao je Kojić.

- Flaša je otvorena - konstatovao je Munja.

- Ja sam to popio još pre 7,8 godina - našalio se Keba.

- Što nisi celu popio? - upitao je Munja.

- Za tebe sam čuvao. Evo, popićemo zajedno - dodao je Kojić. 

Keba se zatim našalio i rekao da je smeh i šala gde god da se on pojavi. 

- Život i jeste anegdota. Ako ga tako doživljavaš, onda je to anegdota. Evo danas je lep dan, sunce, ali i da je kiša meni bi rasploženje isto bilo - izjavio je on. 

Medije je zanimalo kako je to Kojić uvek raspoložen. 

- Pa, možda ja samo glumim. Možda bi trebalo da upišem glumu. Prošao bih na audiciji. To mi je neostvarena želja, da se oprobam, ali glavna uloga. Mada i mala uloga može da bude velika. Nekim malim delom da ima veze sa muzikom. U principu, kada mi neko kaže ne možeš, ja odmah dignem lestvicu - obajsnio je Keba.

Alo! / Informer 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading