Jovana Joksimović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jovana i Željko Joksimović skoro deceniju su u ljubavi, a svoju bajku iz koje su dobili sina Kostu i bliznakinje, Anu i Srnu započeli su 2008. godine, kada su vodili Pesmu Evrovizije.

Budući da oduvek važe za jedan od najskladnijih parova, mnoge je iznenadilo to što su rastali se Jovana i Željko Joksimović 2011. godine rastali. 

ZAJEDNO SMO DONELI ODLUKU DA SE RAZIĐEMO Sve o rastanku Jovane i Željka, Joksimović potvrdio vesti o krahu ljubavi!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Krajem marta pomenute godine čitavu javnost uznemirila je vest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspešne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju veridbu. Dve nedelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najpre rekla "da", par je rešio da raskine a voditeljka je dala izjavu.

- Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine - decidna je tada bila Jovana.

Jovana i Željko Joksimović

Printscreen

 

- Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli - potvrdio je on tada vest koja je bila glavna tema svih portala i to da su rastali Joksimovići. 

Jovana i Željko Joksimović

Printscreen

 

Ipak, do pomirenja je došlo ubrzo i to u Tivtu gde je pevač nastupao. Jovana je otišla privatnim letom da ga poseti i od tada nikada nisu imali većih problema. Uspešni su kako u poslu tako i na privatnom planu, a porodično gnezdo u kojem uživaju sa svojom decom svili su na Senjaku.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

15.10.2024 09:01

2 najveca govnara, koji bi sve uradili za novac i moc. Crvi bez kicme i karaktera. Alavo i bahato.