jovana jeremić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Jovana Jeremić podigla je veliku buru u javnosti kada je započela saradnju sa "Pink" televizijom. 

Pored izgleda, voditeljka je tada najveću pažnju privukla izjavama koje su se širile neverovatnom brzinom na svim platformama. 

Ipak, pre ružičaste, Jeremićeva je radila na televiziji "Happy" gde je nakon rijaliti emisije, vodila i Jutarnji program sa Milomirom Marićem. Na društvenim mrežama poslednjih dana kruži snimak iz tog perioda, a mnogi ne prepoznaju poznatu voditeljku. 

Jovana

Foto: printscreen/TikTok

 

- Dobro jutro, Srbijo. Vi gledate prvi jutarnji program u našoj zemlji. Moje ime je Jovana Jeremić i biću sa vama do 7 časova ovoga jutra - obratila se tada voditeljka gledaocima. 

 

 

Jovana je tada imala dugu riđu kosu, što se najviše razlikovalo u celokupnom njenom izgledu tada i sada. 

- "Baš je bila ljupka", "Normalna, bez kompleksa", "Lepa i prijatna", "Bila je ljubaznija, šta joj se desilo u međuvremenu" - bili su samo neki od komentara. 

"Marić treba da bude ponosan što je radio sa mnom"

- Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište - Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo, i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo... Sad će da oseti šta znači kad je*e Jovana Jeremić - poručila je tada za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading