Breskvica
Foto: Privatna arhiva/Foto: Mina Dishlenkovich

Anđela Ignjatović Breskvica najpopularnija je među mlađom generacijom muzičkih izvođača, a kako priznaje za naš dnevni list, isplatilo joj se to što je verovala u sebe.

- Ponosna sam na sve što smo moj tim i ja postigli do sada. Ponosna sam jer je sve što smo stvorili nastalo iz ljubavi. Nikada nisam promenila muzički pravac jer se nikada nisam ni vezala za jedan konkretno. Svaka pesma je drugačija, i to je ono posebno u mojoj karijeri. Publici sam zahvalna jer veruje u mene i voli to što radim. Verovala sam da ću uspeti i zato sam danas tu gde sam. To je moja poruka mladim ljudima - navela je Breskvica, i otkrila da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost. 

- Sve ide prirodno. Verovatno zato što iz dubine duše želim da to ostane privatno, pa tako i bude. Odavno se ne obazirem na negativne komentare. Radim na sebi, svojoj muzici i brinem se o voljenim ljudima, onima koji mi žele dobro i koji žele da me vide kako napredujem. Nemam ni vremena ni želje da se bavim negativnošću. To je savet za svakoga ko želi da pobedi zlonamerne ljude i sopstvene nesigurnosti - rekla je mlada muzička zvezda, koja nije bila spremna da nam otkrije koliko istine ima u tome da se udaje sledeće godine.

- Malopre ste pohvalili moju moć da privatni život držim dalje od javnosti, pa je u skladu sa tim i moj odgovor - i da planiram nešto, ne bih pričala o tome. Ono o čemu rado govorim je muzika. Planiram da objavim mnogo dobre pesme - istakla je Ignjatovićeva, koju, za razliku od mnogobrojnih kolega, i dalje ne privlači glumački svet.

- Verujem da se nikada ne bih oprobala u glumi, ali kada god kažem da ne bih, to se desi. Zasad mi to nije u glavi - zaključila je Breskvica za Alo!.

Pila bih kafu s Britni i Rijanom

Iako nije sklona druženju s estradom, Ignjatovićeva priznaje da bi volela da upozna svetske muzičke zvezde.

- Verovatno bih se svakog dana setila neke druge osobe koju bih volela da upoznam s muzičke scene. U ovom trenutku bi to svakako bile Rijana i Britni Spirs. U tom sam raspoloženju danas, a da me isto to pitate sutra, ko zna ko bi mi pao na pamet - rekla nam je Anđela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading