Nataša Bekvalac
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Nataša Bekvalac, jedna od najupešnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, prekinula je medijsku ćutnju i povodom našeg 17. rođendana progovorila o iskustvu koje je svih ovih godina imala s našom medijskom kućom.

Iako je oduvek negovala dobar odnos sa pripadnicima sedme sile, ne krije da Alo! zauzima posebno mesto u njenom srcu.

Povodom rođendanskog broja, lepa Nata poželela nam je veliki uspeh i zahvalila je na više od decenije uspešne saradnje.

Nataša Bekvalac

Foto: PrivatnaArhiva

 

- Dragoj redakciji Alo! čestitam rođendan, ponosna sam na sve vaše uspehe koje ste postigli tokom ovih godina. Rasli smo zajedno, i bili ste tu sa mnom u svakom segmentu mog života. Bili ste tu i kada je bilo lepo, ali i onda kada je bilo tužno. Lepo je znati da smo prijatelji i da uvek izlazimo jedni drugima u susret i u dobru i u zlu. Svima nam je lepo kada postoje ljubav i poštovanje - istakla je Bekvalčeva, a ujedno dodala da je vreme da se svi zajedno okrenemo lepim momentima koji donose radost i osmeh.

- Ostanite kao što ste i do sada bili. Želim vam još dosta lepih priča. Da samo takve izlaze u vašim novinama, i na vašem portalu, a da onih koje nisu lepe bude što manje. Sve nas potresu loše situacije koje se dešavaju i o kojima čitamo, i zaista se nadam da će se i svest ljudi menjati, te da zajedničkim snagama nećemo dopustiti da nas nosi zlo i sve one loše stvari koje čine da ovaj svet ne bude bajka - rekla je pop zvezda za Alo!.

N.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading