Slađa Delibašić
Foto: Alo/Printscreen

Slađa Delibašić poznata učesnica grupe "Đogani", devedesetih je harala javnom scenom sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem, sa kojim ima dve ćerke.

Nakon razvoda Slađa se potpuno posvetila porodici i privatnom biznisu, odlučila je da od tri kuće koje poseduje, dve prepiše na njih, a od treće da napravi vrtić za decu.

Skinula se Slađa Delibašić

Printscreen

 

Njena starija naslednica Silvija je snimila nekoliko pesama, a nakon što se i ona ostvarila u ulozi majke se povukla takođe sa javne scene i počela da radi kao vaspitačica u vrtiću svoje majke.

Druga ćerka se zove Marinela koja je htela da krene takođe estradnim putem, pre nekoliko godina učestvovala je u „Iks Faktoru“, a odmah nakon toga se povukla u medijsku ilegalu.

Slađa Delibašić

Foto: Printscreen/instagram

 

Diplomirala je pre dve godine na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžement u sportu, a zatim se zaposlila u struci.

Otišla u podstanare

Jednom prilikom je otkrila kako je zbog sticaja okolnosti morala da pređe u poseban stan, a njene naslenice u druge, zarad mira.

Skinula se Slađa Delibašić

Printscreen

 

- I dalje sam podstanar, ne živim ovde, u ovoj zgradi je jedna ćerka, a u drugoj je druga. Sukob je generacija i onda mi je bolje da imam svoj mir. Sada plaćam stan 600 evra mesečno, cene su mnogo skočile - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Je li

16.10.2024 13:58

Bas sam se potresao. Ovaj vozač autobusa nema veze. Ne promašuje nijednu rupu.