Lidija Vukićević
Foto: Alo/Alo! Dejan Briza

Lidija Vukićević poznata po mnogobrojnim ulogama koje ima iza sebe, nakon toliko godina publika je mahom pamti po liku Violete Popadić.

Glumica se jednom prilikom osvrnula na seriju, ali i sličnost sa likom koji je tumačila.

TV PINK

TV PINK

 

- Violeta se nije razlikovala mnogo od mene u tim godinama. Bila sam takva, spremna i da prekinem vezu, da uletim u neku drugu, da se zaljubljujem, da padam i ustajem, to je tipično za te godine i taj mladalački lepršav život, kao i  za ulazak u svet glume. Volela sam glamur i tražila sam se kao i Violeta, podrazumeva se ne u materijalnom smislu - rekla je Lidija svojevremeno za domaće medije.

Lidija Vukićević

Foto: ATA Images

 

Retko ko zna da ova uloga i nije zapravo pisana za Lidiju, nakon decenija se otkrila istina da je hrvatska glumica Ena Begović trebala da bude čuvena Viki, a nakon čitanja uloge vrlo brzo je odustala i zahvalila se na ponudi.

Pored javnog, glumica se dotakla i svog privatnog života i osvrnula na to kako je ponosna na svoja dva naslednika Davida i Andreja koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Lidija Vukićević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: "To je naše porodično okupljanje" - kazala je bila Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu:

Lidijin stan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - istakla je glumica.

Alo!/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading