Zejna
Foto: Printscreen/Foto: Ataimages

Zejna Murkić svoj privatan život i partnera vešto krije od medija, jer kako kaže, javni svet nije njegova "šoljica čaja".

Međutim, nedavno je progovorila o udaji, te otkrila da je vreme da izgovori sudbonosno "da".

Zejna Murkić

Alo

 

- Čovek uopšte nije u zemlji, pametan, on je od onih koji kažu: “Kako ti želiš, tako ćemo”, a ja trenutno mislim da mu ne treba sva ta pažnja. Njegov život nije takav i on nije neko ko to želi, nije od momaka koji se zabavljaju zbog popularnosti ili ne znam čega. Zaista je jedan divan, normalan, ozbiljan čovek i jako sam srećna sa njim. Kad bude odlučio da se malo prošeta, manekeniše, ja sam za - rekla je Zejna, otkrivajući da je ćerku upoznala sa partnerom:

UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja

Printscreen/AmiGShow

 

- Mi se znamo dugo, on poznaje moju ćerku od njene druge godine, odgajali smo je zajedno - naglasila je pevačica.

Mislim da je vreme da se udam

Zatim je pevačica opisala kako će izgledati njen najvažniji dan u životu.

- Imam talenat da ne grešim u izboru. Znaš kakve su to veze, sa prekidima u opsegu od 10 godina. Mislim da je krajnje vreme da se možda i ja udam. Radimo na tome da bude jedan kompletan događaj, kakav i treba, neće biti javno, nećemo prodavati fotorafije sa venčanja, ali će biti jako lepo i vrlo se radujem. Neće biti svadbe, biće neko venčanje u krugu male porodice od 80 ljudi, na nekoj egzotičnoj destinaciji - istakla je Zejna i otkrila da li će nositi belu venčanicu.

UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja

Foto: Ataimages

 

- Mislim da bi trebalo da nosim belo, jer je to dobar predznak. Belo je za mene simbolično, prelepe su te haljine, ja ne nosim belo, to je jedinstvena prilika, neće biti milionska svadba, nego klasično venčanje, u krugu porodice - istakla je pevačica.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading