BIVŠI MUŽ NAŠE MISICE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA Ona ga prijavila za nasilje: "Pretukao me je i uzeo dete na silu"
Foto: Alo/Printscreen

V.B. jedan je od osumnjičenih za ubistvo Skoleta Mlađeg, a kako tvrde domaći mediji, on je bivši muž misice i učesnice Farme Sandre Obradović.

Kako se pisalo, Sandra je svojevremeno privedena zbog vožnje u pijanom stanju pa je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Dovođena je u vezu i sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je demantovala.

Nakon veze sa pevačem Slobodanom Vasićem Sandra je, kako se pisalo, bila zaljubljena u jednog biznismena koji je u tom trenutku bio pred ženidbom.

Godine 2014. manekenka je objavila snimak na kome se vidi da je u kolima sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, te se spekulisalo da je i sa njim imala romansu.

Sandra Obradović je 2009. godine učestvovala u rijalitiju "Farma" i osvojila treće mesto, a godinu dana kasnije oprobala se kao voditeljka emisije "Ništa za sakriti", koja se emitovala na TV "Pink".

Povukla se iz javnosti, ali je 2019. godine opet je dospela u centar pažnje kada je zatrudnela, a onda je 2020. godine navodno prijavila svog tadašnjeg supruga V.B. za nasilje i oduzimanje deteta.

- Nikako sam, evo me u Urgentnom centru. Pretukao me je, nije prvi put. Prijavljen je, ima zabranu prilaska. Uzeo mi je dete na silu, pod nekim osnovima, ne znam kako. Sad, evo sad, pre pola sata - pričala je tada uplakana Sandra za Telegraf.rs

"Plašim se za život" 

Kako je tada istakla, zlostavljanje je počelo dok je još bila u četvrtom mesecu trudnoće i tvrdi da je zbog batina mogla da izgubi bebu.

- Dok smo se zabavljali, nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim - ispričala je Sandra u svojoj ispovesti medijima, pa dodala:

- Samo se plašim za život svoje bebe koja nije pored mene. Andrejev život pored oca je veoma rizičan. Verujem u našu državu i verujem da će mene i bebu zaštititi na pravi način, kako i nalaže naš zakon o porodici. Ovim putem želim da se obratim svim žrtvama nasilja da moju situaciju dožive kao alarmantnu, da uče iz mojih grešaka, da imaju hrabrosti da reaguju istog trenutka i prijave nasilje bez straha - govorila je tada.

Manekenka je, inače, rođena u Beču, a odrasla je u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu.

Alo/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading