Željko Joksimović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Instagram

Naslednica jednog od najboljih vokala sa ovih prostora, Željka Joksimovića, Mina Joksimović, konačno je otvorila dušu i u iskrenoj ispovesti priznala koliki je pritisak javnosti imala zbog popularnosti svog oca.

Mina ističe da je zahvalna roditeljima što su je usmeravali ispravno, a potom je priznala da je bila veoma svesna očeve popularnosti i uspeha širom regiona.

Mina Joksimović podelila najlepše vesti

Printscreen

 

- Odrastala sam kao i sva druga deca. Iako sam bila svesna očeve popularnosti i velikog uspeha, nikada se zbog toga nisam smatrala posebnom niti drugačijom. Tata je uvek bio tu za mene kroz moje odrastanje i trudio se usmeravati me ispravno, i životno i poslovno - počela je Mina izlaganje, pa otkrila da li je imala određene privilegije zbog njega:

- Ne, baš suprotno. Završila sam državne škole i Muzičku akademiju. Nikada nisam imala privilegije, niti su mi se vrata otvarala zbog mog oca. Roditelji su me učili da se za sve moram izboriti sama, a oni su uvek tu da me podrže ili pomognu. Naravno, bilo je i trenutaka kada sam se susretala s poteškoćama upravo zbog poznatog oca od strane pojedinih profesora ili vršnjaka, ali sve je to sada iza mene.

PRVA ISPOVEST ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Ne želi više da ćuti, raskrinkala oca i otkrila kroz šta je prošla zbog njega!

Printscreen

 

Dotakla se i karijere.

- Vidim se u svemu što je povezano s muzikom. Već radim u studiju, skladam, pišem pesme, produciram – a uskoro ću predstaviti javnosti nešto svoje - istakla je Joksimovićeva.

Mina je priznala i kolika joj je olakšica činjenica da joj je otac poznat.

- Predrasude su neizbežne, ali uvek sam verovala da rad govori sam za sebe. Sve što sam postigla rezultat je mog truda i rada, i na to sam jako ponosna. Privatni život za mene je upravo to – privatan. Prirodno nisam osoba koja voli deliti takve stvari s javnošću. I tako će sigurno ostati - priča ona i otkriva da li priželjkuje saradnju sa ocem:

- Svaki dan radim s ocem u studiju i još uvek učim od njega. Svaki od nas radi na svojim projektima. Nedavno je bio gost u mojoj autorskoj emisiji, koju sam napravila kao deo mog magistarskog rada, što mi je posebno drago.

Alo/Net.hr

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading