Slavica Ćukteraš
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Slavica Ćukteraš nedavno je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila sa kojim zdravstvenim problemom se susrela, i kako je to uticalo na njen život. 

Pevačica je do detalja opisala šta se sve dešavalo u tom periodu, nakon čega je shvatila da ne postoji ništa važnije od mentalnog zdravlja.

BILO MI JE BITNO SAMO DA NE UMREM! Naša pevačica prošla kroz stravičan pakao, progovorila o jezivim detaljima

Printscreen

 

- Bio je to pretežak period. Nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane sam morala da radim, u razgovoru sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim sa poslom. To je stvarno period mog života koji me je mnogo naučio. Tada sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje, da prestanu ti strahovi, te panike. Kada bih vam pričala da dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima. Sećam se kada me je mama izvodila iz kuće, ja žmurim i pokušavam da ostanem napolju, ali toliko mi se krivi zvuk u ušima i u glavi, usta se suše, ne pomaže ni voda, ni ništa, otvaram oči i pitam mamu kakve su mi boje, ona kaže crne, ja sam odjednom postala crna - rekla je tada Slavica.

BILO MI JE BITNO SAMO DA NE UMREM! Naša pevačica prošla kroz stravičan pakao, progovorila o jezivim detaljima

Printscreen

 

Pevačica je doživela prvi anksiozni napad u inostranstvu.

- U Las Vegasu sam prvi put to i dobila. Sedeli smo u kockarnici, svi tadašnji učesnici "Zvezde Granda". Tu su bili slot aparati, sve zuji, ja ne znam šta se to desilo, kako je to moglo iz čista mira, srce mi se steže, ne čujem ništa, trnem. Izletela sam napolje iz hotela, legla na beton, dolazi moja ekipa, Tanja, Darko, a ja umirem. Polivaju me vodom, dolazim nekako sebi, ulazim u sobu. Sutradan smo imali nastup, to mi je nagori nastup koji sam u životu imala. Uopšte nisam bila prisutna tu, ja sam pevala, ali mi je bilo bitno samo da ne umrem - ispričala je pevačica, a zatim dodala:

Slavica i Milan

Printscreen/AmiGShow

 

- Tada sam imala strah od smrti, a posle da ću poludeti, a onda mi je neuropsihijatar rekla: "Slavice šta misliš ćega se zdrav čovek najviše plaši? Pa, da ne poludi". Posle sam kod nje dolazila sa mnogo pitanja jer sam toliko knjiga pročitala u vezi sa tim, i dan danas čitam, ali sam imala sada smrtni slučaj u porodici i desilo mi se da sam posle 15 godina, dva puta u jednom danu, doživela pravi anksiozni napad - reka je otvoreno Slavica.

Slavica je kroz plač ispričala kako je detetu objasnila šta joj se tačno dešava.

Slavica i Milan

Printscreen/AmiGShow

 

- Prvi put sam bila sama u jednom objektu, drugi put sam bila sa ćerkom, bilo mi je strašno. Zamislite kada ste sa detetom, ali ja sam znala o čemu se radi. Nema veze što mi je smetala buka, množili su se glasovi u mojoj glavi, ćerka me je pitalo za to, ja sam htela samo da se šćućurim, ali znala sam o čemu se radi. Došla sam kući i rekla: "Uf, da li je moguće, ajde sad da vidimo Slavice da li će da se vraća, kako ćemo dalje". Tu sam zaključala svoje misli, nastavila svoj tok života. Da kucnem u drvo nije mi se vraćalo, bez ikakve bojaznosti vozim dete, idem po njega, dolazim za Beograd, vozim auto - opisala je ona i zaplakala.

Alo!/BlicTv

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading