Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Kreativni direktor Granda, Saša Popović, već neko vreme nije prisutan u javnosti, što je izazvalo zabrinutost među fanovima nakon što je otkriveno da mu je zdravlje narušeno.

Publika nestrpljivo očekuje nove informacije o njegovom stanju, s obzirom na to da ga ne viđamo na malim ekranima, gde je bio stalni gost. Ljubitelji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" takođe iščekuju njegov povratak. Iz produkcije ovog popularnog formata navode da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava i da se nadaju njegovom skorom povratku.

Saša Popović

Foto: ATA Images

 

Na početku godine, Popović je imao prvih zdravstvenih problema tokom posete lekaru, a u maju je doživeo nesreću koja je rezultirala povredama, zbog čega je njegova noga bila u gipsu.

Operacije Saše Popovića poznate javnosti

U januaru ove godine lekari su navodno posavetovali Sašu da operiše žučnu kesu, nakon odrađene magnetne rezonance, što je on i učinio, 

- Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu - spričao je Saša tada i dodao da je sada sve u najboljem redu:

- Tako je, čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali - dodao je Popović za „Scandal“.

Saša je u maju drugi put operisan, kada je došlo do povrede noge.

- Nije lako kad slomiš nogu, imam longetu od kuka pa dole do članka, ne mogu da se oslonim na ovu desnu nogu. Gledaoci su sinoć videli da ja sednem u onu stolicu i onda me Voja gura. Zaista, da nema Suzane, ne bih mogao da funkcionišem, "ajde ustaj lezi, u kupatilo, ko će da me kupa, ko će da me sredi". Već sam ušao u fazon sa štakama. Ove 2 štake su mi važnije od bilo kog Ferarija - a onda objasnio kako je došlo do povrede.

- Pao sam niz stepenice, slučajno skliznuo s levom nogom, desnom udario dole, pukla tibula i to je to. Čovek se navikne na sve, prva 2 3 dana mi bilo teško. evo već 2 nedelje sutra kako nosim, pa još nedelju dana, pa ide oporavak, samo da skinem gips - objašnjava Saša i nastavlja:

- Nemam bolove, imam ako se oslonim na nogu, ali tu su štake... Tu je Suzana, ona me stavi u kola, odbaci, dobaci, sve. Imam vozača par ekselans - rekao je Saša.

Jelena Karleuša

Foto: Alo ilustracija

 

Karleuša ponudila pomoć Popoviću

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se povodom zdravstvenom stanja Saše Popovića i ponudila pomoć njemu i Suzani Jovanović.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbije".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading