Jelena
Foto: AP/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Jelena Đoković otvoreno je govorila o roditeljstvu i otkrila da se suočava s istim problemima kao i svaki drugi roditelj.

Žena Novaka Đokovića otvoreno govori o metodama na koje vaspitava naslednike, a kako je istakla, iako su nju njeni roditelji tukli, ona na svoju decu nikada nije podigla ruku.

Jelena Đoković

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Stefan i Tara mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana. Ja ih ne vaspitavam. Zbog njih sam svesna koliko imam još da rastem, i sagledavam svoje greške.Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Oni su toliko čisti, bez grešaka, predrasuda, idu u svet sa takvom živošću i nevinošću. Nama stalno govore da ne budemo naivni. Ali, baš treba da budemo takvi. Otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece - rekla je ona i nastavila:

pantalone

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading