Sestra Vedrane Rudan
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Vedrana Rudan poznata po tome da često govori o svom privatnom životu, te ističe i da je bila udata dva puta.

Hrvatska književnica je svojevremeno ispričala, kako se osećala u braku koji ima iza sebe, a zatim se dotakla i nasilja koji je pretpela u istom.

Sestra Vedrane Rudan

Foto: Ataimages

 

- Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume, ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve, e, ti si taj. Druge signale nisam želela da vidim. Prvi muž mi je bio moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese buket cveća i kaže ti: "Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu" - ispričala je Vedrana svojevremeno.

Kuća Vedrane Rudan

Foto: Printscreen/RTS

 

Njen drugi brak sa mlađim advokatom Ljubišom Drageljevićem ju je promenio na bolje, a zatim se dotakla i dece.

- Ljubiša me je naučio toleranciji. Promenio me na bolje, a moja deca su mnogo obrazovanija od mene. Slaven je pročitao hiljade knjiga, a Asja govori četiri jezika, ali ja sam im loš đak. Nemam više vremena za učenje. Međutim, deca su mi svojim rođenjem pokazala da postoji bezuslovna ljubav. Bez obzira na to šta oni učine, ja bih stala uz njih. Ne, naravno, iza postupka, ali sigurno iza njih - rekla je Vedrana.

Dva puta pokušala da ubije oca

Podsetimo, Vedrana Rudan je poznata po svojoj hrabrosti da otvoreno govori o životnim izazovima, a jedan od najtežih je bio suočavanje sa zlostavljanjem.

vedrana rudan

Printcreen

 

U svojoj iskrenoj ispovesti u emisiji , ona je podelila svoju priču o borbi za život i protiv zlostavljanja, a u više navrata je čak i pokušala da ubije oca.

- Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ - izjavila je Vedrana tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading