Ivana Savić
Foto: Alo/Alo

Pronašli smo voditeljku koju ste obožavali da gledate i sa njom razgovarali o iznenadnom povratku na televizijsku scenu. Iako se već nekoliko godina nije pojavljivala u javnosti, vratila se na velika vrata i postala glavna urednica dokumentarnog programa na jednoj televiziji.

Po svemu sudeći samo je čekala priliku koja se ne odbija.

Nekada je vodila Jutarnji program sa Milomirom Marićem na Hepiju, ali i rijaliti ''Parovi'' i bila u voditeljskom timu koji su činile i njene koleginice Jovana Jeremić i Bojana Ristovojević.

Ivana Savić

Instagram

 

Iznenadni otkaz na Hepiju je tada sve iznenadio, a pred kamerama Alo!-a nakon 10 godina Ivana Savić otkriva zašto je odbila televiziju Pink i preko noći postala stjuardesa

- Uslovno rečeno, nisam ih dobila, samo sam rekla da imam druge planove - rekla je na početku našeg razgovora, pa otkrila šta sada misli o rijaliti programu i koliko se on promenio u odnosu na format koji je pre vodila.

Željko

Printsc Pink

 

- Nikada neću baciti kamen na rijaliti, narod treba da bude realan i da gleda malo širu sliku. Problema ima svuda, gledajte šta se dešava u svetu. To su problemi, ne jedan rijaliti. Moramo biti realni kada upiremo prstom u nešto - saopštila je stav Savićeva, a kada smo je pitali u kakvim je odnosima sa koleginicama Jovanom Jeremić i Bojanom Ristivojević, Ivana je odgovorila:

Jovana Jeremić

Pink printskrin

 

- Drago mi je da smo sve tri u informativi završile posle rijalitija i imamo ćerke. Za Jovanu ću samo reči da ima veliku odgovornost jer je toliki broj ljudi prati. Svaka joj čast pa je uspela da skupi toliku gledanost. Ukoliko nekad pogreši, svi smo ljudi, niko od nas nije bezgrešan - govorila je Ivana, pa prokomentarisala Milomira Marića:

Marić

Foto: Printskrin Hepi TV

 

- Od njega može dosta da se nauči, on je jedan veliki šoumen. U Americi imamo Trampa, a to je kod nas Marić koji ume da gleda u budućnost. Od njega sam naučila da neprijatnosti izbegnem, da ne shvatim lično - istakla je voditeljka.

U video intervju koji se nalazi u okviru teksta saznajte iskustvo koje je stekla dok je bila stjuardesa, kako su je napali lavovi, preminuo putnik na rukama i jurile ajkule, ali i gde danas radi i kakvi njeni projekti nas očekuju na televiziji Newsmax-u.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading