Moamer
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Moamer Kasumović, poznati bosanski glumac, osuđen je u Sarajevu na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog bludničenja nad maloletnikom, a opšti haos je nastao nakon što je sve isplivalo u javnost, i to tri godine kasnije!

Nakon što su se pojavili detalji o njegovom slučaju, Moamer je izgubio angažmane u pozorištu i nekoliko planiranih uloga, još uvek se nije oglasio, a sada je reagovala i društvena platforma Instagram.

Pomenuta mreža postavila je ograničenja na njegov profil, te korisnici koji nisu prijavljeni i nemaju navršenih 18 godina, ne mogu pristupiti njegovom sadržaju.

Moamer Kasumović

Foto: Instagram

 

Instagram je saopštio da je ova odluka doneta na osnovu pravnog zahteva, u skladu s njihovim pravilima.

Podsetimo, Kasumović je 2021. godine prijavljen zbog bludnih radnji nad maloletnikom, a 2023. godine Opštinski sud u Sarajevu mu je izrekao kaznu zatvora od jedne godine. Prema zakonima Bosne i Hercegovine, ovu kaznu je moguće otkupiti, što je on učinio uplativši 36.500 KM i tako izbegao zatvor.

Iako je presuda nedavno dospela u javnost, Kasumović je nastavio s glumačkom karijerom, bio aktivan u pozorištu i učestvovao u nekoliko TV serija.

Pored toga, nekoliko drugih osoba takođe je iznelo optužbe za se*sualno zlostavljanje protiv njega.

Alo/Klix.ba

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading