Svetozar Cvetković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Svetozar Cvetković nedavno je ispričao detalje sa snimanja poznatog filma i šokantnu situaciju koja mu se desila.

Glumac je opisao kako su izgledale scene najdužeg poljupca tokom seta, te otkrio detalje za koje javnost nikada do sada nije znala, sem reditelja projekta, koji je i umešan u sve.

Svetozar Cvetković

Foto: ATA Images

 

- Možda bi se naljutio kada bih to ispričao. Snimali smo Montenegra, to je bio prvi film koji smo snimali zajedno. Sa mnom je igrala Suzan Anspah, koja je u to vreme snimila "pet lakih komada", i to je bilo super. Imao sam 22 godine, ona je imala 42, smatrao sam je ozbiljnom gospođom. Imao sam puno poštovanja prema njoj, ali je Mak hteo da snimimo najduži poljubac ikad. Vežbali smo, postojala je čitava koreografija oko svega toga, ona skoči na mene, pa mi igramo između drugih ljudi, a sve vreme to radimo dok se ljubimo. Spremala se stalno za te probe, imala je sprej za usta, a meni je to bilo sasvim okej - istakao je Svetozar, a zatim dodao:

Svetozar Cvetković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Trebali smo da nekako dođemo do prostorije gde ja spavam, a tu je bio samo tuš, neki dušek, i imalo je neko mesto gde je bio krunjeni kukuruz.   Mak je rekao u jednom trenutku:"e, vas dvoje ćete sada da vodite ljubav u krunjenom kukuruzu". Rekao sam dobro, dok je koleginica gledala na to malo drugačije.Tuširam se, ona me je gledala, a zatim ušla u tuš. Prva rečenica koju je izgovorila je bila "nemoj da viriš", ja zatim oblačim pantalone na golo telo.  Druga rečenica koju me je upitala bila je "jesam li debela?". Znao je Mak šta da napiše - zaključio je Svetozar.

Svetozar Cvetković

Foto: ATA Images

 

- Na kraju smo se našli u kukuruzu, goli smo potpuno. Ležim preko nje, prekrili su me jednim peškirićem po zadnjici, da ne bih nešto uradio što ne treba, ali pošto je to bila Švedska, toliko slobodna zemlja da to može samo da se namašta kod nas.To je trajalo neko vreme, Tomislav Pinter, direktor fotografije namešta, svetlo, sve je super, perfektno, svi su bili  strašno profesionalni. Dogovorili smo se da bi trebalo da mi tu vodimo ljubav, to je trajalo 15 minuta, ona mi je pevala neke pesme na uvo. Ležimo i pričamo, koliko god smo mogli u tom trenutku - ispričao je glumac.

Zatim je opisao kako se osećao u neugodnoj situaciji, kao i to šta mu je reditelj šapnuo.

Svetozar Cvetković

Foto: ATA Images

 

- Kako god da okrenemo, ja ležim go među njenim nogama. Rekli su snimamo, stavili su kadar ,klapu. U jednom trenutku čujem "Čekajte, stanite!", rekao je Makavejev, oni su sklonili klapu, on je došao i šapnuo mi nešto na uvo. Od tog momenta nisam znao kako se zovem. Šapnuo mi je, "ako ti da, ti je opali". Pita me je  šta ti je rekao, ja sam joj preneo, nešto mnogo lepo o tebi. Dok smo snimali tu scenu, odjednom sam osetio jedan čudan osećaj u glavi, kao kad progutaš nešto, pa ti zastane u grlu. Tako mi je zastalo usred glave. Završili smo snimanje, došao sam  kod Bojane i kažem joj da mi se nešto desilo. Kad sam  protresao glavu, nešto mi je zvonilo. Pogledali su me i rekli upao ti je kukuruz u uvo - ispričao je Cvetković u podkastu "Agelast".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading