Jelena Đoković
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Odnos Novaka Đokovića i Jelene Đoković uvek privlači pažnju javnosti, a malo ljudi zna da je Jelena pre Novaka bila u vezi sa uspešnim sportistom.

Dok se još prezivala Ristić, Jelena je bila u vezi s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom, koji je čak i radio kao trener u Novakovom teniskom centru.

Ivan Blejica

Foto: Instagram

 

Ivan je pre pet godina počeo da se viđa s glumicom Hristinom Popović. Njihov odnos nikada nije bio javno komentarisana, ali se završio 2018. godine kada je Hristina izbrisala njihove zajedničke fotografije sa Instagrama.

Ivan Bjelica je bio perspektivan teniser, dostigavši 290. mesto na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a uspešan je bio i kao dubl igrač, odigravši više od hiljadu mečeva u seniorskoj karijeri.

Takođe, diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi i sada je ugledan trener.

"Ne tučem svoju decu"

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading