Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Jovana Jeremić žestoko je odgovorila pevačici Anđeli Vjetrović koja ju je isprozivala zbog, kako ona tvrdi, bahatog ponašanja na jednoj svadbi.

Voditeljka je uzvratila udarac na optužbe da krade muzičarima bakšiš, na šta ona nije ostala imuna, te je istakla da nije ona kriva što neko ne zna da peva.

- Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam kriva što ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, ali tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu.  Možda bih konkurisala, ali nemam vremena za to jer idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš, pa se sad ljuti - poručila je u svom stilu Jovana.

Jovana

Printscreen

 

Iako medju muzičarima, pevačima  i gostima odavno važi prećutno pravilo da se bakšiš koji uzme gost ostavlja muzici, Jovana se na to ne obazire već smatra da je zasluženo uzela pare koje joj pripadaju, te da je sporna situacija nastala upravo zbog toga što pevačica nije uspela da prikupi svoj bakšiš i htela da se ogrebe o tudji.

Podsetimo, Jovana Jeremić bila je gost na jednoj svadbi gde se pojavila sa izabranikom Draganom Stankovićem.  U jednom trenutku Jeremićeva se "latila" mikrofona i zapevala čuveni hit Lepe Brene "Hajde da se volimo". Ona je za samo 10 minuta dobila 1.000 evra bakšiša.

 

Pevačica je objavila snimak na kom Jovana zgrće lovu i žestoko je izvređala.

- Neka joj je alal. Stvar je u njenom bahatom i bezobraznom ponašanju, o nepoštovanju muzičara, o otimanju mikrofona koleginici, o njenom prepotentnom stavu i ponižavanju ostalih - navela je pevačica Anđela Vjetrović, a zatim dodala:

- I nije bitan taj novac koji je uzela, niko neće propasti, a ni obogatiti se od toga, ali otimanje pevačici mikrofona iz ruku, propisanje gluposti i omalovažavanje drugih je za svaku osudu - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading