OTKRIVENO ČIME SE ZAPRAVO BAVI MUŽ VESNE TRIVALIĆ! Glumica je zbog njega napustila Srbiju
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vesna Trivalić poznata je po tome da svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti.

Glumica je svojevremeno otkrila brojne detalje o svojoj porodici koji nisu bili poznati javnosti.

- Dosta sam posvećena i mogla bih kao debela Džejn da živim u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene - pričala je svojevremeno Vesna.

Vesna

Foto: ATA Images

 

Glumica pažljivo bira na koje pitanje će odgovoriti, te je istakla delić stvari o svom sinu Nikoli.

- Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost - rekla je Vesna jednom prilikom.

U srećnoj  je ljubavi sa suprugom Nenadom Pandurovićem, ona se zbog ljubavi preselila u Dubai, zbog čega je zapostavila karijeru.

Dosta se pričalo o zanimanju njenog supruga, a u jednoj emisiji njihov venčani kum Milan Colić je i otkrio čime se ona bavi.

Nenad Pandurović

Printscreen

 

- Najsmešnije je bilo kada su mediji prvi put objavili da se Vesna povukla i godinama živela u Dubaiju sa svojim suprugom koji je plastični hirurg. Jedini njihov dodir sa plastičnom hirurgijom sam ja, kao kum - objasnio je i dodao:

- On je čovek pravnik, ceo život je u avio-biznisu, radio je širom sveta i nema nikakve veze sa plastičnom hirurgijom. Nekoliko puta je Vesna to isticala na konferencijama za štampu, ja takođe, a onda smo jednostavno prestali da pričamo na tu temu - rekao je u emisiji "Ako progovorim".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading