Pink
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Uključivanje u emisiju bivšeg muža Bojane Lazić tokom njenog rada, izazvalo je lavinu komentara u javnosti.

Na početku razgovora, Žarko je otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da voditeljka napravi svoj projekat i da ne bude samo voditeljka, što je nju posebno iznerviralo.

Bojana Lazić

Foto: Ataimages

 

Nakon čega se Bojana oglasila za domaće medije i istakla kako se snalazi u situacijama sa detetom, kao i to da li joj nešto teško pada.

- Kako da ne, pa i dan-danas se to dešava, ali je nekako sve lakše, jer sam danas totalno samostalna i u finansijskom, ali i psihičkom smislu. Kada dete ima temperaturu, više nemam potrebu da zovem mamu ili bivšeg supruga, sve to sama rešim - rekla je Bojana, a zatim dodala:

Bojana Lazić

Foto: Ataimages

 

- Za dete je najvažnije da ima oba roditelja. On jeste otac i roditelj našem detetu. Kad ne živiš sa partnerom, a kada se desi nešto lepo ili ružno, ti si sam. Zaista sam samostalna, jer moji roditelji žive u Crnoj Gori, i u tom smislu ovde nemam nikoga. To me je očeličilo. Da odvedem dete kod babe i dede za vikend nikada nisam mogla, ali zato nijedan trenutak Matejinog detinjstva nisam propustila. Sada kada bih se odlučila za drugo dete, otvorila bih četvore oči. Jeste lepo, ali nije lako - rekla je Bojana.

Bojana Lazić

Foto: Printscreen/ Pink

 

Na temu ljubavi Bojana je istakla kako joj se godinama mišljenje o muškarcima menjalo, te je otkrila i šta joj najviše odgovara.

- Verujem u ljubav na prvi pogled, ali se na kraju ispostavi da to nije prava ljubav. Sa Žarkom to jeste bila ljubav na prvi pogled, bila sam previše mlada. On je bio drugačiji, šarmantan, duhovit. Mnogo volim duhovite muškarce, uopšte mi taj izgled nije toliko važan, koliko mi je bitno da je on duhovit, sposoban, da poseduje harizmu. Razmišljanje u mojim 20-im i u 30-im nije isto. Trenutno više volim mirnije muškarce i one koji nisu u centru pažnje - rekla je Bojana, a zatim nastavila:

Bojana Lazić

Printscreen

 

- Mora da bude samostalan u svakom smislu, da bude pravi muškarac, a kada kažem pravi, smatram da nije plašljiv. Mnogo je danas iskompleksiranih muškaraca, pate od tih nebitnih stvari. Stalno se takmiče sa ženama, ko će biti lepši, bolji, uspešniji. Volim uspešne, samostalne i sposobne muškarce koji imaju svoje ja - rekla je voditeljka.

Progovorila je i na temu finansija

Voditeljka je istakla da joj je ipak to jako bitno.

- Meni je važna ta finansijska stabilnost kod muškarca. Ne tražim ja vile i kamione, bitno mi je da imam svoj dom, siguran posao, da mogu da otputujem negde. Čovek koji kaže da mu nisu bitne finansije, taj laže. Najvažniji je mir, ako ti zadržiš to, a imaš svoje vreme i zaradiš uz to, to je onda dobitna kombinacija - kaže Bojana.

Printscreen

 

Ispričala je šta joj se desilo dok je bila na putu sa sinom.

- Kad smo se vraćali avionom iz Crne Gore, kaže on meni: “Jao, mama, što te gleda ovaj”. Pa dalje nastavlja sa pitanjima: “Mama, kako si ti tako lepa, a sama?” Onda ja njemu objašnjavam da sam ja odvojila ta dva sveta. Kada sam u dugoj vezi i imam partnera, ja te stvari ne spajam, jedino ako to ne bude do kraja života, pa ću ga predstaviti u svakom smislu svom detetu. On me posmatra kao neku jadnu samu ženu. Voleo bi da budem sa nekim i bio bi mi podrška, nema taj problem - rekla je ona.

Printscreen

 

Postaje najbolja verzija sebe

- Bojana trenutno nema nikoga. Nedavno sam završila svoju petogodišnju vezu i stavila tačku. Ponovo sam sama i najbolja verzija sebe - rekla je Bojana.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading