Tanja Savić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Tanja Savić otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda", a kako je istakla, niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da dođe na njen koncert.

Njene kolege iz prve postave "Zvezda Granda" nisu želele da se odazovu na poziv i da pristustvuju koncertu u Areni. Među njima je i Slavica Ćukteraš.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja, a potom priznala šta je možda posredi.

Tanja i Slavica

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće - kazala je za "Grand".

Tanja se nedavno dotakla i koleginice Slavice Ćukteraš, te ironično prokomentarisala da li joj je čestitala zakazivanje Arene.

- Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala! (smeh) Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh) Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam... - kazala je Savićeva.

Tanja i Slavica godinama nisu razgovarale

Tanja i Slavica dugo nisu razgovarale zbog nesuglasica; Tanja se naljutila na Slavicu jer se navodno nabacivala njenom tadašnjem dečku.

Obe su izbegavale da komentarišu situaciju u javnosti, ali su često naglašavale da ne očekuju pomirenje.

Ipak, pre nekoliko godina, do pomirenja je došlo.

- Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela - rekla je Slavica tad, a, sudeći po Tanjinim poslednjim izjavama, između njih opet vlada netrpeljivost, naročito nakon nedavnih događaja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading