Jelena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Gavrilović (41) smatra se jednom od najlepših i najzgodnijih glumica u našoj zemlji, a svoj izgled pažljivo neguje.

Poznato je da je posvećena zdravoj ishrani i redovnom vežbanju, a kako je jednom prilikom istakla, uspela je i veoma brzo da izgubi čak 6 kilograma.

– Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma – rekla je Jelena za domaće medije.

Jelena Gavrilović

Foto: Instagram

 

Jelena ističe da nikada ne preskače doručak.

– Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem „džank dan“, kada jedem sve što poželim“- svojevremeno je ispričala glumica za magazin „Hello“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading