Moamer Kasumović
Foto: Printscreen/Foto: Najportal

Društvenim mrežama se širi skandalozni snimak na kom je glavni akter Moamer Kasumović, glumac koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog bludničenja nad maloletnikom.

Nakon što su detalji o strašnom zločinu ugledali svetlost dana, Moameru se gubi svaki trag, a priča se i da se preselio.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak na kom Kasumović, sa još jednim muškarcem, peva pesmu "Stariji čovek" u originalnoj izvedbi Mine Kostić, a reči pesme razbesnele su sve:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

- Šta čekaš više stariji si čovek, tvoj dodir hoću, neću bilo čiji, briga me što si ti od mene stariji…

Iako se ne može tačno utvrditi kada je nastao ovaj snimak, na mrežama tvrde da je siptomatično da baš sada ispliva ovaj video s pesmom koja asocira na radnje za koje je i osuđen, prenosi "Naj portal".

Podsetimo, Kasumović je 2021. godine prijavljen zbog bludnih radnji nad maloletnikom, a 2023. godine Opštinski sud u Sarajevu mu je izrekao kaznu zatvora od jedne godine. Prema zakonima Bosne i Hercegovine, ovu kaznu je moguće otkupiti, što je on učinio uplativši 36.500 KM i tako izbegao zatvor.

Iako je presuda nedavno dospela u javnost, Kasumović je nastavio s glumačkom karijerom, bio aktivan u pozorištu i učestvovao u nekoliko TV serija, nakon čega je izbačen iz svih projekata.

Pored toga, nekoliko drugih osoba takođe je obelodanilo javno optužbe za se*sualno zlostavljanje protiv Moamera.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading