zvezdan anđić i tina ivanović
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Tina Ivanović se danas prvi put oglasila i javno priznala da se razvela od svog dugogodišnjeg partnera Zvezdana Anđića.

Naime, Tina je kroz suze potvrdila razvod, te je tom prilikom odgovorila na mnoga druga pitanja.

Naime, spekulisalo se da je okidač bilo nasilje koje se dogodilo u njihovom domu, a Tina je to sada razjasnila.

- Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zlostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku... Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale... Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal".

Inače, nakon nedelja tokom kojih se pisalo i nagađalo o razvodu Tine i Zvezdana, pevačica je danas odlučila da se oglasi i otkrije pravu istinu.

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading