Jelena Karleuša
Foto: Alo/Alo

Jelena Karleuša održala je koncert u prepunoj Areni "Jane Sandanski" u Skoplju.

Ljubitelji Karleušinih hitova okupili su se iz svih krajeva regiona, a sa pevačicom su satima pevali uglas. 

Ipak, tokom koncerta nije sve teklo kako je planirano. Naime, na kraju večeri, Jelena je zadobila povredu na glavi, pa je, kako kaže, njen tim morao da je iznese iz sale.

- Videla sam da je jedan kostim eksplodirao na meni! Osetila sam da je nešto puklu na meni, ali sam to ignorisala i molila se da niko nije primetio. Zapravo, sve se videlo, ipak je u pitanju "lajv" šou. Pucaju kostimi, štikle, čarape... Toliko sam bila umorna nakon kocerta da su me bukvalno izneli napolje - rekla je, pa nastavila.

- Imali smo problem sa šlemom koji se urezao u čelo, ali nije tu u pitanju samo šlem. U jednom delu koncerta nosila sam preteški deo kostima zbog kog sam danas sva u podlivima oko vrata i po ramenima. Uvek poludim što posle svakog koncerta napravim od sebe invalida! Taj šlem koji sam nosila mi je potpuno raskrvario glavu, sva sam bila krvava... Pa i oni kristali, to je sve jako oštro i seče me, ali ja zapravo imam surovu samokontrolu i koncentraciju da sve to zanemarim i posvetim se publici - otkrila je Jelena, pa dodala: 

"Možda i mene dočeka skakanje sa trećeg sprata" 

- Ovo je samo mali pokazatelj ne nekavkog cirkusa, već dodatnog truda koji treba da ide uz muziku. Da, lepo je stati i pevati, ali malo ko može i da igra uz sve tu, da uloži u kostim, scenografiju, koreografiju, i da sve to radi da se publika posle jednog takvog koncerta oseti ispoštovanom i kao da je bila na nekom svetskom koncertu. E, sad, vidim da ovi neki svetski izvođači skaču sa trećeg sprata, ubijaju se, drogiraju, a ja sam samo luda. Možda i nisam luda, već samo volim ovo što radim, što ne znači da me u budućnosti neće strefiti neki treći sprat! Mada, kako ide, ja bih sve preživela - zaključila je Karleuša. 

Alo!/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading