Nadežda i Toma
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nadežda Biljić, pevačica koja se proslavila u rijalitiju ''Zadruga'', ali i takmičenju ''Zvezde Granda'', oplela je nikad jače o svojim koleginicama.

Osvrnula se na današnje standarde lepote i pevačica koje liče jedna na drugu, pa poslala poruku mladim devojkama koje žele da se bave istim poslom.

Nadežda i Toma

Foto: Alo.rs

 

- Moja poruka za njih je da se bave pevanjem a ne drugim stvarima. Ja smatram da pevač treba da bude pevač. Nekad se i ja iskompleksiram, a i normalno je kada vidiš da su sve iste i liče jedne na druge. Ja nemam ništa nemam protiv operacija, neka radi svako šta hoće sa svojom glavom šta hoće. Ako i radite tako nešto budite malo autentične, sve ste bre iste. Budite svoje. Lepo je imati želju da imate karijeru kao Karleuša, Brena, Prija, Ceca... Okej i to je u redu imati takav cilj i biti takva zvezda, ali ti ne možeš da budeš one, ti budi ti -izjavila je pevačica pa nastavila:

Ceca Ražnatović

Foto: Ataimages

 

 

- Teže je ako se ne uklopiš u kalup zato što nećeš dobiti karijeru preko noći, ali ta karijera koja tako dođe tako i prođe. Polako i strpljivo i vera u sebe. Ako ćete da radite silikone, radite umereno i budite svoji. Ne treba biti kopija nikoga, čovek uvek treba da bude svoj, po tome će ljudi da te pamte. To i jeste poenta šoubiznisa - zaključila je Nadežda za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading