Ivana Savić
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Ivana Savić nekada je vodila Jutarnji program sa Milomirom Marićem, ali i rijaliti ''Parovi'' i bila u voditeljskom timu koji su činile i njene koleginice Jovana Jeremić i Bojana Ristivojević.

Ivana Savić

Alo

 

''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju

Po napuštanju Hepi televizije, postala je stjuardesa. Ipak sada je odlučila da se vrati u svet televizije i postala glavna odgovorna urednica dokumentarnog programa na NewsMax televiziji.

- Nikada neću baciti kamen na rijaliti, narod treba da bude realan i da gleda malo širu sliku. Problema ima svuda, gledajte šta se dešava u svetu. To su problemi, ne jedan rijaliti. Moramo biti realni kada upiremo prstom u nešto - saopštila je stav Savićeva.

Ipak za Alo! je otkrila mnoge anegdote dok je bila stjuardesa. Sa ushićenjem je otkrila da su joj lavovi pocepali majicu, jurile su je ajkule, a najveća trauma iz aviona je ta da joj je čovek preminuo na rukama.

Ivana Savić

Foto: privatna arhiva

 

- Tek sam počela da letim, sećam se. Posao osoblja je da svi procene da li je neko sposoban da leti. Promakao nam je čovek koj je tada išao do Kambodže, on se tamo molio Bogu da mu spasu život, imao je retko oboljenje, otkazivali su mu organi. U trenutku kada mu je pozlilo, davali smo sve od sebe, umro nam je na rukama. Nažalost, sve je bilo prebrzo.Sleteli smo u Beč, njega su izneli, mi nastavili - otkrila je Ivana, a onda se prisetila šetnje sa lavovima, ali i plivanjem sa ajkulama.

Ivana Savić

Foto: privatna arhiva

 

- Nikada mami nisam javljala pre nego što odem u neku avanturu, tek posle. Bili smo u šetnji sa lavovima i u jednom trenutku je lavica skočila na mene i počepala mi majicu, to je bilo strašno. Ukočiš se u trenutku, ne znaš šta se dešava, tako je bilo i sa ajkulama kada sam bila u moru u kavezu - prisetila se Savićeva koja je za Alo! otkrila mnoge detalje iz života nakon decenijske televizijske pauze.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading