Ceca i Saša poljubac
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Saša Popović je godinama u skladnom braku sa Suzanom Jovanović, a malo ko zna da je pre nje bio u odnosu sa mnogim pevačicama.

Jedna od njih je Neda Ukraden koja je svojevremeno govorila o odnosu sa Popovićem.

Navodi o njihovoj aferi tada su ispunjavali sve naslovnice, a Neda je nedavno govorila na tu temu.

- Sa Popovićem je bilo lepo druženje, sve je bilo lepo. Nisam rekla da sam ja htela avanturu, mi smo se družili, događaji, priredbe... Bili smo slobodni, bilo je lepo, kad je prestalo biti lepo, završili smo. Sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja sam već rekla, ko pročita znaće zašto nismo zajedno - istakla je Neda u emisiji "Amidži šou".

Popović bio i sa Zlatom Petrović

Kako je Zlata otkrila jednom prilikom, njihova romansa nije dugo trajala, a međusobno poštovanje se nastavilo i nakon završenog odnosa.

- Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio kako lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Kad sam ga pitala šta, on je rekao: "Da se prezivaš Popović" - rekla je svojevremeno pevačica i dodala:

- Vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji - izjavila je pevačica koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading