Jodžir
Foto: Printscreen/Foto: Hype

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi.

Naime, Jovan trenutno boravi u Beogradu zbog poslovnih obaveza, a sada se se pojavio snimak, gde možemo primetiti da Radulović nepropisno parkira svoj auotomobil.

Jodžir

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako se dalje vidi na video snimku koji je osvanuo na kanalu "NovoMusic", crnogorski influenser počinje da razgovara sa pripadnikom komunalne policije, a mnogi su to zaključili kao raspravu, što se ne može utvrditi. 

Snimak koji je osvanuo prikazuje kako Jodžir dolazi u naselje, parkira svoj auto nasred ulice, a onda seda u kafić i ispija kafu sa svojim prijateljima.

U jednom momentu se pojavljuje komunalni policajac, koji gleda u auto crnogorskog influensera, i tada se i sam Jovan njemu javlja i prilazi mu.

Nakon što je policajac objasnio situaciju, Radulović se vraća u lokal i nastavlja da se druži s prijateljima. 

U jednom trenutku, Jodžir je na snimku prikazan kako dobacuje nešto prema policajcu i komunicira putem poruka na svom telefonu.

Policajac neumorno ostaje pored automobila, beleži tablice i, kako se može zaključiti, verovatno piše kaznu.

Jodžir mu potom prilazi, pokazuje telefon, ali se čini da policajac to ignoriše.

Na kraju, influenser ulazi u vozilo, pokazuje dokumenta, ali i dalje ostaje parkiran, bez jasnog pokušaja da ukloni automobil, prema snimku koji je objavljen na pomenutom kanalu. 

S obzirom na to da je vreme prolazilo, a influenser nije uradio ono što je trebalo kako bi se situacija rešila mirno, ubrzo je došla interventna jedinica. Video-snimak se ovde prekida.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading