Milan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Kao bomba je odjeknula vest da se Milan Kalinić razvodi nakon 18 godina braka, kao i da se iselio iz porodičnog doma.

Voditelj i glumac se prvo skućio kod svoje majke, a potom je opet, tvrde domaći mediji, promenio adresu stanovanja i sada živi na Vračaru.

I dok komšije na Voždovcu imaju lepo mišljenje o Milanu, to nije slučaj sa novim komšijama.

Kako kažu komšije, a pišu domaći mediji, najveći problem im pravi njegov džip, koji navodno blokira trotoar i koji je nepropisno parkiran, a registarske tablice voditelj navodno lepi izolir trakom kako komunalci ne bi mogli da ih snime i napišu mu kaznu.

Milan Kalinić čuo da ga žena vara, pa otkrio i sa kim. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

MILAN KALINIĆ PRAVI HAOS NA VRAČARU! Komšije ogorčene, otkrivaju koga dovodi u stan nakon razvoda, reagovala i policija!

Foto: ATA Images

 

Komšije su ogorčene zbog svega.

- Ti poznati dođu ovde na Vračar i misle da mogu da rade šta hoće. E pa, ne mogu. Otkad je Kalinić došao ovde pre dve, tri nedelje, samo pravi probleme. Najviše zbog tog bahatog parkiranja gde stigne. Ja sam lično zvala "pauka" tri puta dosad. Na šta liči to ponašanje? Ne možemo nekad trotoarom od njegovog auta da prođemo, bezobrazan je - rekla je jedna Kalinićeva komšinica.

- Viđamo ga, odskora je tu. Izlazi najčešće ujutru i po podne, kako bi otišao po decu na Voždovac i odvezao ih u školu i na treninge. Inače izgleda prilično usamljeno, vrlo retko i izlazi iz stana, osim kad ide do prodavnice ili po hranu. Nema nikakvih žena da privodi u stan. Deluje mi da mu je vrlo neprijatno zbog svega što se o njemu piše posle razvoda, pa se krije od nas. Deca ponekad prespavaju kod njega, deluje mi kao brižan otac - ispričao je jedan Milanov komšija.

Alo/Kurir

BONSU VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading