Duško Tošić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Svi se pitaju kako, sada već bivši supružnici, Jelena Karleuša i Duško Tošić, provode vreme nakon razvoda.

Dok pop zvezda naporno radi, puni trgove širom Srbije, a nastupa i van granica naše zemlje, Duško višak slobodnog vremena koristi za izlaske, a desi se i neko putovanje.

Jelena je sada za domaće medije, a pre nastupa u Skoplju, otkrila pojedine detalje iz privatnog života, a tiču se Duška.

Duško Tošić

Foto: Alo ilustracija

 

Otkriveno kolika je razlika u visini između Cece i Karleuše, šok! Više o tome u odvojenoj vesti.

Karleuša se dotakla skupocenog sata koji je dobila na poklon od Bake Praseta, te priznala i da li je takve poklone dobijala od, sada već bivšeg, supruga.

- Od Duška sam zapravo dobila puno satova! U stvari, dobila sam sve što sam izabrala od njegovih satova. Moji su! Što se tiče tih satova i svađa, za Duška je ipak vezana ona priča za pesmu "Tihi ubica". Satovi su najmanji problem. Tačnije, jedino satovi i nisu bili problem - rekla je Jelena za domaće medije.

Jelena Karleuša: "Sat je znak za svađu"

Jelena se osvrnula i na Baku Praseta i poklonu koji ju je ostavio bez teksta.

- Sat? Koji mi je Baka poklonio? Ne nosim sat, ali vidim da me svi pitaju za njega. Svi licitiraju koliko košta, gledaju da li je pravi, upoređuju, mere, zumiraju... Sat jeste pravi, a cena je potpuno nebitna. I da je "fejk", poklon je poklon! Sigurno ga neću baciti, imam ga, čuvam ga, lepo mi je, zaista je predivan sat. Ja imam puno satova u svojoj kolekciji koje sam i dobila, ali i kupila sama sebi. Inače, kažu da kada ti neko pokloni sat, to je znak za svađu, ali ja u tome ne vidim nikakav problem kada mi neko pokloni tako nešto skupo i lepo - priznala je Karleuša.

Alo/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading