Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Karleuša je početkom juna prijavila tadašnjeg supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, košarkaša Nikolu Jovanovića, zbog čega je reagovala i policija.

Pop diva se sada dotakla nemilog događaja i priznala kako je to uticalo na sve, a posebno na njene ćerke.

- Na tu temu ne bih, zato što je to ispričana tema i o tome se mnogo pisalo. Ne želim ni na koji način da uvlačim ni Duška u tu priču, ni Nikolu, ni moju porodicu, ni moje ćerke koje to čitaju, one su već velike devojke. To su neke ružne i teške teme… Prošlo je… Toliko imamo divnih tema za razgovor, ali i toliko loših iz prošlosti, pa nek ostanu u prošlosti… Ajde da se nadamo da će biti mnogo lepših i da više neće biti ni nasilja, ni policije, ni ratova, bola, tuge, ratova.. Da ovaj život ne bude samo nekakav problem, nego da bude i nešto lepo - istakla je Karleuša za Republiku.

Nikola Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Jelena Karleuša prvi put o Nikoli

Jelena Karleuša je u više navrata pričala kako nije ostala verna bivšem suprugu Dušku Tošiću.

To je pokrenulo mnoge glasine, a jedna od njih jeste i povezivanje sa mlađim košarkašem Nikolom Jovanovićem, sa kojim se prati na Instagramu.

Pevačica je više puta pohvalila njegov izgled, ali nije potvrdila glasine, već je zamolila predstavnike medija da njemu postave slično pitanje.

- Mislim da žena kao ja treba da priča o partneru kada zapravo on bude bio pored mene. Ne u kadru u medijima, ali u životu pored mene. Da bude neko ko će stajati pored i ispred mene, do tada, sve dok je iza u nekom skrivanju, mislim da ne treba bilo ko da se pominje - rekla je Jelena za Telegraf.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading