Romana Panić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Poznato je da Romana Panić ima žarku želju da se ostvari kao majka, te je o ovoj temi i progovorila jednom prilikom.

Pevačica je istakla šta je sve spremna da uradi kako bi dobila dete, te otkrila i način na koji to planira.

- Imala sam želju da imam dvoje dece, ali kako godine prolaze, biću zadovoljna ako rodim jedno. Naravno, spremna sam da pravim decu samo sa onim pravim, a ako se on ne pojavi, razmišljala sam i da usvojim. Raspitivala sam se o proceduri i nadam se da neću imati nikakvih poteškoća da ispunim tu želju - rekla je Romana.

Romana Panić

Foto: Ataimages

 

Zatim je Romana otkrila šta će joj najviše nadoknaditi ljubav.

- Dete će mi nadoknaditi svu ljubav koja mi bude nedostajala sa muške strane. U životu sam volela i bila voljena, nemam za čime da žalim - poručila je Romana za domaće medije.

Bila je uhapšena, a nakon toga se skrasila

Podsetimo, Romana Panić bila je u žiži interesovanja nakon što je bila uhapšena u Australiji, a nakon toga skrasila se pored svog partnera pokrenuvši svoj biznis u Beogradu.

Naime, pevačica i njen izabranik, s obzirom na to da su veliki ljubitelji italijanske kuhinje, te i da su živeli u toj zemlji, otvorili su svoj restoran.

Romana Panić

Foto: Ataimages

 

Kako je Romana otkrila, na tu ideju došli su zajedno, a biznis je pokrenuo on, dok mu ona pomaže u svemu.

- Tačno je, pokrenuli smo biznis, tačnije moj izabranik. Pomažem i ja, divna priča, to je mali restoran italijanske kuhinje. Mi smo živeli tako, i on i ja, tako da volim njihovu kuhinju i eto divna ideja se rodila - rekla je Romana za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading