Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Brak Nikole Rokvića i Bojane Barović važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, a i šire. 

Iako uživaju u skladnoj ljubavi, malo je poznata činjenica da su Nikola i Bojana u jednom trenutku razmišljali da se raziđu, pre nego što su sklopili zavete.

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija - Amerika koji je trpeo moj posao ovde, njen tamo, pa su se dešavale svađe u našoj vezi. U jednom trenutku smo rekli da ćemo se razići. Bilo mi je teško, mnogo smo se mučili. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote - rekao je Nikola i dodao:

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam Novi zavet. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da Bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu - iskreno je rekao Nikola.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

Zatim je opisao trenutak kako je saznao da će postati otac, te istakao da mu se ostvarila njegova najveća želja.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tada sam rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da svi budemo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona je nakon toga došla iz Amerike i dala mi poklon. Dok sam uzimao poklon pružila mi je ruku i dala test za trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji, a meni se ostvarila ta velika želja - rekao je Nikola svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading