"PA ŠTA AKO STARIJI ČOVEK HOĆE DA TI STAVI BAKŠIŠ U DEKOLTE" Šok izjava naše pevačice, javnost frapirana!
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Bursać proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nedavno je i stala na ludi kamen.

Naime, Aleksandra je svojevremeno iskreno govorila o moćnim muškarcima.

- Muškarac, ako želi da bude sa mnom u vezi, treba pre svega da razume moj posao i da može da mi posveti dovoljno pažnje. Ja kroz ovaj posao nosim veliko breme i treba mi neko ko će da me opusti kad dođem kući i sa kim mogu da pogledam film i sa kim mogu da prošetam, jednostavno da uživam - rekla je ona, a onda otkrila da je do sad njen posao bio najveći problem kod partnera sa kojima se zabavljala, te da su oni bili ljubomorni.

- Smatram da sam kvalitetna osoba, jedini problem u mojim vezama je bio moj posao, tačnije ljubomora. Četiri dana si na putu, zašto te nema, šta radiš, sa kim si u sobi. Bilo je i proveravanja telefona, ali ne preterano, više ta pitanja - istakla je tada, pa otkrila da je razmatrala opciju da bude u vezi sa kolegom, jer bi je on možda najbolje razumeo.

- Dosta sam razmišljala o tome, jer se najbolje se razumemo. Da li je u pitanju pevač ili klavijaturista, nebitno samo da je muzičar, mislim da bih se sa njima najbolje razumela.

Bursaćeva je otkrila i da li je imala nekih neprijatnih situacija na nastupuima.

- Nisam imala sad neke strašne situacije, da me neko napadne. Imala sam neprijatnih situacija, jer naravno da će da ti priđe neko i uvek će biti loših komentara i nekih napada. Mislim da je sve do nas i ako mi postavimo neku granicu, da to ljudi poštuju i nikad ne može doći do većih neprijatnosti. Dešavalo se da neki stariji čovek priđe i hoće da ti stavi novčanicu u dekolte, ali to nisu strašne stvari. To je bezazleno i tu možeš odmah da reaguješ i rešiš - rekla je Aleksandra Bursać.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading