Vesna Zmijanac u pošti
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kako navode domaći mediji, državljanka Crne Gore V. Đ. prijavila je policiji da je 20. oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom prestoničkom lokalu.

Naime, kako je V. Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, to se desilo dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, 20. oktobra oko 1.30 sa prijateljem B. D.

- I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. pored pevačice Vesne Zmijanac. Tada mi prilazi jedno N. N. muško lice, krupnije građe, a na sebi je imao zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gde sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pesme od navedene pevačice - deo je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

V. Đ. je dalje pred policijom navela da joj je to N. N. lice tada dva puta ponovilo reči "ne možete tu da stojite".

- A zatim me povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u glavu, tj. usta. Nakon što me je N. N. lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica, koja u crnim majicama rade u navedenom lokalu kao obezbeđenje, i udaljili me iz lokala - deo je iz pomenute krivične prijave, prenosi Telegraf. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading