NAJTEŽE JE BILO SARAĐIVATI SA NJIMA! Neda Ukraden bez dlake na jeziku, oplela po mlađim koleginicama
Printscreen

Tokom jučerašnjeg Sajma knjiga u Beogradu, Neda Ukraden je predstavljala ploču sa svojih 25 najpoznatijih pesama.

Hrvatska pevačica je tom prilikom progovorila i o svojoj karijeri, ali i ostatku estradne scene.

Neda Ukraden

Printscreen

 

- Divno je videti ovo izdanje mojih sabranih dela. Zaista sam sarađivala sa divnim i uspešnim ljudima i ponosna sam na to. Ovo su neverovatne kompozicije i dela. Nisam očekivala da će hit biti pesma "Ne zovi me u ponoć", bilo je promašaja u toj proceni šta bi bio hit, a šta ne. Mnoga deca su po mojim pesmama dobijali imena - zaključila je Neda i nastavila:

Neda Ukraden

Foto: ATA Images

 

- Dobrih tekstopisaca je sve manje. Posle dva meseca ne znate ko šta peva, sve je kopiranje, nema puno originala, mislim da je to problem. To je deo te hiperprodukcije. Najteže je bilo sarađivati sa Arsenom Dedićem, njemu tada dueti nisu bili potrebni. Jedva smo ga ubedili, bio je genije. Mišo Kovač je takođe bio težak za saradnju - rekla je Neda.

Neda je otkrila i kome je najviše zahvalna.

Neda Ukraden

Foto: ATA Images

 

- Za mene je moja karijera jedan neverovatan spoj talenta, sreće, rada i ljubavi. Emocija koju sam pružala ljudima i on meni. To što se meni dešava više od 50 godina je izuzeno retko, to je neverovatan dar sa neba. Beskrajno sam zahvalna na svim ljudima koji su doprineli tome. Neda sada bi onoj od pre 25 godina rekla da je sve moglo drugačije, a ništa nije, neka se sve desilo baš kako se desilo. Zahvalna sam i svojoj energiji i nekom šestom čulu i situacijama koje su me vodile od jedne do druge. Razvod, svađe, sukobi, sve me je dovelo do ovoga - rekla je ona. 

Neda Ukraden u kupaćem

Instagram

 

Pevačica smatra da nema konkurenciju među mlađim koleginicama.

- Mislim da u mlađim koleginicama nema sličnog primera kao što sam ja. Pojavila sam se sa 16 godina, sada su različiti putevi pravljenja karijera - rekla je Neda za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading