Nikolina, miša grof
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Svekar Nikoline Pišek, Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof, otkrio je da je spreman da ide na sud u Split povodom slučaja oko pljačke kuće.

U pitanju je nekretnina koju su svojevremeno za letovanje iznajmili njegov sin Vidoje Ristić i snajka Nikolina Pišek.

- Ići ću, naravno. Pa, šta da kažem, moram. Na šta bi ličilo da ne odem? To ne bi imalo smisla - istakao je Miša Grof.

Miša Grof nedavno je otkrio da mu je od advokata stigao zahtev da je voditeljka podnela neophodnu dokumentaciju za taj čin, a sada je pričao na tu temu.

- To je užas. Nije mi dobro kada to čujem. Kako da budem i kako da se osećam? U toj grobnici počivaju moji prababa i pradeda, majka i otac i moje dete. Sada da ona dete vodi u Hrvatsku, strašno. Nisam u kontaktu sa njom, ali to neću dozvoliti. To je tako ružno i besmisleno da ne znam kako uopšte može da pomisli na to - objasnio je Miša Grof.

Na ratnoj nozi oko podele imovine

Inače, Nikolina i Miša Grof su na ratnoj nozi oko podele imovine, zbog čega su završili na sudu.

- Pitaću vas prosto, da li vi i ja sada možemo da delimo vašu imovinu? Ne možemo! E, tako i ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je oduzeto mom dedi i vraćeno meni restitucijom. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Ona da deli, šta da deli, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene i sve je moje - rekao je Ristović.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading