Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kao bomba odjeknula je vest da se razvode Haris Džinović i Melina Galić, te javnost i posle nekoliko meseci ne prestaje da šuška o njima. 

Naime, pevač Danijel Alibabić prokomentarisao je nedavno pomenuti razvod, a nije mu bilo prijatno da to učini.

- Meni je nezahvalno da pričam. Moja žena je jako bliska sa Melinom, a njen tata sa Harisom, tako da ne bih previše komentarisao - kazao je prvo, pa se predomislio.

- Reći ću jednu ključnu stvar... Svedok sam tome da je Melini uvek bilo neprijatno da sedi u društvu u kom je bio neki muškarac iz poštovanja prema svom suprugu. To je sve što ću reći. Ko želi da shvati, shvatiće - dodao nam je Danijel tad.

Skandalozna ispovest bivše bebisiterke Džinovića

I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i sina Kana, te da im je porodica smisao života i daleko ispred karijera i posla, izgleda da su u domu na Senjaku stvari funkcionisale malo drugačije. 

Haris, Melina

Foto: Alo.rs

 

Jednom prilikom je za naš dnevni list govorila nekadašnja bebisiterka, koja je do detalja opisala šta se dešavalo u domu Džinovića dok je radila za njih.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro - ekskluzivno za Alo! započinje svoju ispovest bivša bebisiterka koja je želela da ostane anonimna.

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je jednom prilikom nekadašnja bebisiterka za Alo!, a nastavak njene ispovesti možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading