Sergej Trifunović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru za nasilje u porodici, nakon čega je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Ovo je samo jedan od nizu burnih dešavanja u životu glumca. Venčao se tajno u maju ove godine, dok je građansko venčanje obavljeno pre samo nedelju dana.

Sergej Trifunović

Foto: Prinstcreen

 

Deportacija iz Hrvatske  

Glumac je deportovan iz Hrvatske u Srbiju pre mesec dana.

Kako je pisao hrvatski portal “Slobodna Dalmacija”, Trifunović je proteran iz RH na tri meseca, a do 22. septembra morao je da napusti zemlju. Ova sankcija se ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku.

Isidora je tada otkrila da je Sergej osuđen na godinu dana zatvora uslovno. 

- Sergej je kažnjen zbog mim fotografije. On nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima - rekla je Isidora, pa je dodala:

- Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku - rekla je supruga Sergeja Trifunovića.

Sergej Trifunović

ATA Images

 

Hapšenje zbog droge

Sergej Trifunović priveden je u aprilu ove godine nakon što su kod njega policajci pronašli nekoliko grama nedozvoljene supstance.

Glumcu je tada nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje.

Kako je izvor tvrdio, glumac je priznao da je drogu držao za ličnu upotrebu i za njega nije predložen pritvor.

- Drugi osumnjičeni koji je uhapšen sa Trifunovićem i kod kog je pronađeno oko 70 grama droge, negirao je da je prodavao narkotike i za njega je predložen pritvor - rekao je tada sagovornik.

Sergej Trifunović

Alo!/Vladimir Marković

 

Skandal u Splitu

Trifunović je u septembru prošle godine uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

23.10.2024 14:24

Pa dragi,, beograđani,, tkz intelektualci, gospodo iz kruga dvojke, za ovim ste išli ulicama grada i glasali ga za predsednika Srbije. Vidite li koliko ste mudri.....