CECA NA IVICI SUZA O ARKANU! Progovorila nakon mnogo godina: "Tu prazninu ništa ne može da popuni, nismo ga zaboravili..."
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Željko Ražnatović Arkan preminuo je pre 24 godine, a njegova dugogodišnja izabranica Ceca Ražnatović ostala je samohrana majka.

Iako je do sada u javnosti retko govorila o pokojnom suprugu, Ceca je sada napravila presedan.

Ražnatovićeva je gostovala u emisiji u kojoj je, na ivici suza, otkrila šta bi ovog trenutka rekla Arkanu kada bi se nalazio pored nje. 

- Rekla bih mu da je ostala velika praznina, posebno u sobi kod dece, praznina koju ništa ne može popuniti. Roditelje niko i ništa ne može zameniti. Rekla bih mu da sam uspela iako sam sa 26 godina ostala sama sa decom, jedno je imalo tri, a drugo godinu i po. Rekla bih mu da sam uspela da ih vaspitam i uputim na pravi put  i da sam jako ponosna na njih. Rekla bih mu da sam jača, nezavisna,  bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila. Uspevala sam i padala, ali se nisam slomila ni na trenutak. Rekla bih mu da ne brine i da ga nismo zaboravili - navela je Ceca za bugarske medije. 

 

 

Zakazala koncert na Ušću

Ceca Ražnatović zakazala je treći koncert na Ušću, a nedavno je u svojoj emisiji otkrila da će pred beogradskom publikom nastupiti sledećeg leta.

- Ako Bog da, sledeće godine će za Vidovdan biti koncert na Ušću. Eto, da objavimo taj datum, samo čekam zvaničnu potvrdu od grada za termin. Tako da, videćemo se na Ušću dragi moji sledeće godine na Vidovdan - rekla je Ceca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading