Sergej Trifunović
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Sergej Trifunović je suprugu Isidoru nakon žestoke svađe u stanu na Voždovcu prijavio za nasilje u porodici.

Prijavu je sud odbacio, ali je voditeljki, budući da se trenutno nalazi ilegalno u Srbiji, naloženo da napusti našu zemlju, a mora da plati i novčanu kaznu.

Ekipa redakcije Alo! zaputila se odmah ka zgradi u kojoj živi par, a tamo osim komšija koji nemaju reči hvale za Sergeja, nismo zatekla ništa drugo.

Kako smo uspeli da saznamo, glumac je sve vreme bio u stanu, povremeno je gasio i palio svetlo na terasi, a njegovog psa je prvo prošetala ženska osoba, a potom i jedan muškarac, koji je nakon šetnje izašao iz garaže i zaputio se u nepoznatom pravcu.

Kako pišu domaći mediji, reč je o glumcu Stojši Oljačiću, koji je očigledno Trifunovićev prijatelj i koji je odmah pritekao u pomoć.

Komšije se oglasile i otkrile sve

Komšije glumca i njegove supruge su se oglasile i otkrile kako par inače funkcioniše. 

- Često smo mi čuli da se svađaju. Sinoć, iskreno, ništa nismo primetili. Mislili smo da će se Sergej kraj Isidore smiriti, ali se to nije desilo. Viđali smo ih i zajedno i odvojeno - istakla je komšinica za domaće medije.

Poslednja objava Isidore Mijanović 

Isidora je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je juče objavila niz fotografija.

Naime, Isidora je pozirala u stanu, u crnoj otkopčanoj bluzi bez brushaltera i crnim pantalonama, a nekoliko sati nakon objave Sergej ju je prijavio za nasilje. Isidora se nije oglašavala povodom ovog slučaja.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading